Kosten 

Intakegesprek: 50€

Individuele sessie: 70€ per uur.

Praktijk in de Tuin is lid van de SBGA (Stichting Bevordering Gestalt-Art). Het doel van deze stichting is om het voor iedereen, ongeacht de hoogte van je inkomen, mogelijk te maken om ondersteuning te zoeken. Afhankelijk van je inkomen, kun je in aanmerking komen voor een korting. Deze korting kan oplopen tot 50% van het normale tarief. Er geldt geen maximaal aantal sessies voor deze vergoeding.

Sessies bij Praktijk in de Tuin worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Waarom niet? Een zorgverzekeraar vraagt vaak om een diagnose en een behandelplan: in hoeveel sessies gaat het beter met je? De vergoeding wordt daar mede op gebaseerd. Voor mij voelt het van belang dat je, zolang als jij dat nodig hebt, ondersteuning kunt krijgen bij jouw proces. Vooraf is niet te zeggen hoe dat proces voor jou gaat verlopen. Daarom kies ik voor het vergoedingen stelsel van de SBGA, waarbij het voor iedereen betaalbaar mogelijk wordt om ondersteuning te krijgen. 

Kijk op www.sbga.nl voor meer informatie en maak gebruik van de rekenmodule om te kijken of jij in aanmerking komt voor een vergoeding.