Update 5 oktober 2020 - aangepast 15 oktober

Ook met de huidige maatregelen kunt u langskomen. Ik heb de nodige maatregelen getroffen. Geef a.u.b. wel even aan of je wilt komen, want het aantal plaatsen is beperkt.

In het kader van Aandacht voor elkaar, staan op 16 oktober de deuren van Praktijk in de Tuin weer wagenwijd open. Van 13.00 tot 17.00 uur staat er koffie en thee klaar, is er ruimte om een praatje te maken en als je dat wilt, creatief aan de slag te gaan. Graag vooraf een berichtje als je wilt komen. Voor iedereen die in deze tijden wat extra behoefte heeft aan contact.

Onzekerheid

Angst

Terugtrekken

Eigen cocon

Eigen veiligheid

Alleen.


Weer naar buiten?

Risico 

Verantwoordelijkheid

Voelen wat voor mij gezond is

Groei

Wees welkom

In contact. 

Update 1 oktober 2020

Inmiddels is de praktijk bijna een maand geopend. Rare tijden zo, maar de mondkapjes staan klaar, net als desinfectie om je handen schoon te maken. Ik zorg dat er tussen cliĆ«nten in voldoende tijd is om de ruimte goed schoon te maken en tijdens de sessie houden we voldoende afstand. 

Juist in deze tijden, waarin velen van ons geconfronteerd worden met een nieuwe realiteit en daarmee soms met andere kanten van onszelf, is het belangrijk om uit te blijven reiken. Contact te maken. Te onderzoeken, te leren, te kijken naar wat er wel kan. Angst, stress, ik zie het veel langs komen. 

Voor mij voelt het gezond om mijn deur te openen, verantwoordelijkheid te nemen voor wat voor mij goed voelt. Ik voel spanning en ik voel ook vertrouwen! Merk jij dat je zoekend raakt in deze tijd? Of last hebt van onzekerheid en angst? Je bent welkom om hier te komen onderzoeken.

Folder Praktijk in de Tuin.pdf Folder Praktijk in de Tuin.pdf
Grootte : 832,423 Kb
Type : pdf

6 juli 2020

Sinds dit weekend staat het bord in de tuin! Iedereen mag weten dat Praktijk in de Tuin er is en dat je van harte welkom bent voor vragen rondom jouw persoonlijke groei, vastlopen, het onderzoeken van jouw creativiteit of gewoon voor een kop koffie. 

De aannemer heeft de praktijk inmiddels opgeleverd, dus wij zijn begonnen met schilderen en zorgen dat we na de zomer los kunnen.

Op 6 september is de landelijke introductiedag Gestalt-Art. Ik kies voor een iets andere dag: twee korte workshops, een 's ochtends en een 's middags die je gratis bij kunt wonen als je benieuwd bent naar de praktijk of naar wat Gestalt-Art is. Iedereen is welkom! 

Wil je komen? Mail naar praktijkindetuin@gmail.com. Ik zal binnenkort meer informatie geven over tijden etc. 

15 juni 2020 

25 mei 2020 

GROOT NIEUWS!!

Vandaag is de nok van Praktijk in de Tuin omhoog gehesen. Voor nu vinden de sessies nog plaats in Maarn, in de praktijkruimte van een collega, maar niet lang meer! De bouw is in volle gang en binnen een paar weken, klopt de naam van de praktijk helemaal: dan staat hij bij ons in de achtertuin. 

Ben je nieuwsgierig? Kom een kijkje nemen, je bent van harte welkom!