Mijn naam is Hester Poelman (1989).

Al vroeg in mijn leven worstel ik met mijn gevoeligheid, mijn neiging tot aanpassen en gevoel van vastlopen. Ik ga snel nadenken, piekeren. Ik ben mijn jeugd het liefst met dieren, daar voel ik me veilig. Op mijn 16e ben ik in therapie gegaan waar ik geleerd heb mijn lijf weer te voelen en serieus te nemen in haar signalen over hoe het met me is. Ook heb ik geleerd te onderscheiden wat ik zelf voel en wat ik oppik uit mijn omgeving. Ik voel mij steeds meer authentiek worden.

Na mijn studie Bestuurskunde ben ik een jaar gaan reizen. Tijdens mijn reis ervaar ik een nieuwe vrijheid, kan ik makkelijk contact maken en voel me volwassen. Eenmaal terug kom ik weer in patronen die ik ontwikkeld heb met familie en vrienden en voel ik dat ik in contact meer vrij wil maken. In deze periode begin ik ook mijn eerste baan, waar ik mij graag wil bewijzen. Na ongeveer 2 jaar red ik dit niet meer en zit ik een paar maanden thuis.

In deze periode ben ik gestart met Gestalt-Art therapie. Voor mij wordt daar de kern geraakt waar ik naar op zoek was en zo ben ik ook de opleiding tot therapeute gestart. Inmiddels voel ik meer levensvreugde en vrijheid dan ooit. 

Samen met mijn lief woon ik in Amersfoort, met onze twee katten en onze hond Milo. Milo helpt mij ook in de praktijk. De ervaring die ik in mijn leven opgedaan heb, helpt mij in mijn werk als therapeute. Daarnaast werk ik ook bij een consultancy bureau, waar ik mij richt op betere samenwerking in teams en organisaties om samen betere resultaten te bereiken. 

Opgeleid tot Gestalt-Art therapeute bij Olflo in Breda.